20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Nicușor Dan a câștigat un nou mandat la Primăria Capitalei! Ce mesaje transmite partidelor care l-au susținut

    Nicușor Dan a câștigat un nou mandat la Primăria Capitalei!

    Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat recent că nu are timp pentru activități de partid, răspunzând astfel la întrebarea privind posibila sa aderare la una dintre cele trei formațiuni politice care l-au susținut pentru un nou mandat.

    „Am discutat cu cele trei partide care m-au susținut, acum vor fi mai multe și intenția mea este să rămân independent. În plus, activitatea de aici (primărie n.r.) este una intensă și consistentă și nu am timp de politică de partid. Știu ce înseamnă, am fost acolo. În momentul ăsta nu”, a declarat Nicușor Dan.

    Actualul primar a precizat că, faftul că a rămas independent l-a ajutat până acum.

    Decizia de a rămâne independent a fost clarificată de actualul edil general încă de aseară, când a anunțat victoria sa departe de sediul Alianței Dreapta Unită, care l-a susținut în alegeri.

    După ce a dat declarații și a discutat cu toți jurnaliștii, s-a îndreptat către sediul din Kiseleff, unde se aflau liderii USR, PMP și Forța Dreptei.

    Rezultate parțiale BEC la Primăria Capitalei:

    • Nicușor Dan – 46%
    • Gabriela Firea – 22%
    • Cristian Popescu Piedone – 16,58%
    • Sebastian Burduja – 7,44%

    (Te-ar putea interesa și: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2024 – NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: CANDIDATUL PNL MARIO DE MEZZO A CÂŞTIGAT PRIMĂRIA SLATINA)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA