22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incident la Vot în Cluj-Napoca: Tânără Nu a Putut Vota din Cauza unei Erori Tehnice

    O tânără din Cluj-Napoca, Karina Samochiș, nu și-a putut exercita dreptul de vot deoarece la scanarea cărții de identitate aparatul a indicat că s-a mai votat odată cu acel act de identitate. Incidentul a avut loc imediat după deschiderea urnelor, la ora 7:02.

    Carina s-a trezit la prima oră pentru a-și exercita dreptul de vot la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie. Ajunsă la secția de votare la ora 6:50, a așteptat deschiderea urnelor la ora 7 și a fost prima persoană care a intrat în sală. Când și-a prezentat cartea de identitate pentru scanare, sistemul STS a semnalat că documentul a fost deja folosit pentru vot.

    Carina a explicat că nu avea cum să voteze deja, dar membrii secției de votare au declarat că nu poate vota în aceste condiții. Șocată, a reclamat incidentul la Biroul Electoral Central, dar nu a primit nicio soluție.

    Dezamăgită de experiența sa la vot, Carina Samochiș a părăsit secția de votare și a declarat că va căuta modalități de a reclama acest abuz asupra dreptului său de vot, scrie Ziarul Faclia.

    (Te-ar putea interesa și: BĂTAIE, LA PROPRIU, ÎN ZIUA ALGERILOR ÎNTRE PNL ȘI PSD!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA