29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bani în plicuri la secțiile de votare!

    La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:20, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ștefăneștii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împarte sume de bani mai multor persoane, în context electoral.

    Imediat polițiștii orașului Voluntari au desfășurat activități specifice, context în care au identificat în cel mai scurt timp autoturismul respectiv și au legitimat conducătorul acestuia, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani.

    În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii din Voluntari au descoperit în autoturismul bărbatului respectiv mai multe sume de bani precum și liste ce conțin numele și prenumele unor persoane.

    La acest moment polițiștii din Voluntari desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

    Bărbatul, membru al SOS România, a fost decoperit cu peste 20.000 de lei, bani pe care îi avea în mai multe plicuri.

    (Te-ar putea interesa și: BĂRBAT MORT ÎN SECȚIA DE VOTARE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA