29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Momente critice pentru victimele exploziei de la Dedeman: Patru persoane se află în stare gravă și sunt intubate în spitalele din Iași și București!

    În urma exploziei de vineri de la un magazin Dedeman din Botoşani, au fost identificate 15 victime.

    Dintre acestea, trei persoane sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi: doi pacienţi sunt intubaţi, unul într-o stare generală gravă și instabilă, iar altul cu o stare generală staţionară.

    Pacientul internat în secția de ATI prezintă o evoluție favorabilă. De asemenea, alți doi pacienți intubați se află în stare gravă, iar două persoane au solicitat internarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

    UPDATE 13:35

    Patru persoane rănite în timpul exploziei de la Dedeman din Botoșani sunt încă în stare gravă.

    „Numărul total de victime identificate: 15

    Pacienți internați: – 3 Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: doi dintre ei sunt intubați, unul cu stare generală staționară și unul cu stare generală gravă, instabil. Pacientul internat în ATI evoluție favorabilă.

    2 Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca). Pacienții sunt  intubați, iar starea acestora rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii.

    2 Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani (la cerere). Pacienții au stare generala bună, iar evoluția este favorabilă.

    Pacienți externați: 8, din Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani”, a transmis instituția.

    Situația pacienților după explozia care a avut loc la un centru comercial din municipiul Botoșani

    În total, 15 persoane au suferit răni în urma exploziei de la Dedeman Botoșani.

    Dintre acestea, trei persoane sunt internate în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: doi dintre ei sunt conectați la aparate de respirație asistată, unul prezintă o stare generală stabilă, iar celălalt se află într-o stare gravă și instabilă.

    Evoluția pacientului internat în secția de Terapie Intensivă este favorabilă.

    Două victoime sunt la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca). Pacienții sunt intubați, iar starea acestora rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii.

    Știrea inițială

    O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la un magazin Dedeman din oraşul Botoşani.

    În momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfăşura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului, a transmis Dedeman.

    (Te-ar putea interesa și: O FUNCȚIONARĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN GORJ A MURIT ÎNTR-UN TRAGIC ACCIDENT ÎN MUNICIPIUL TÂRGU JIU! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA