30.6 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Explozie în atelierul de sudură al unui liceu din Bolintin Vale: Doi elevi răniți!

    În atelierul Liceului Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale, județul Giurgiu, doi elevi au fost transportați la spital cu arsuri în urma unei explozii.

    Alți doi elevi și două cadre didactice au primit îngrijiri la fața locului.

    Clădirea în care se află atelierul, deși este veche, nu a suferit modificări structurale și, din acest motiv, nu este supusă autorizării ISU, a declarat ISU Giurgiu.

    Patru elevi și cadre didactice implicați, doi transportați la spital

    ,,În atelierul Liceului Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din orașul Bolintin Vale, în timpul unei ore, când în încăpere se aflau două cadre didactice și patru elevi. Din fericire, explozia nu a provocat incendiu.

    Doi dintre elevi și cadrele didactice au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior, un băiat în vârstă de 16 ani, prezentând arsuri la nivelul brațului drept, membrelor inferioare și feței, și un altul de 17 ani, cu arsuri la brațul stâng, au fost transportați la spital,, au transmis autoritățile.

    Atelierul de sudură se afla intr-o clădire separată

    Atelierul în care s-a produs explozia se află într-o clădire separată de corpul liceului şi nu a fost necesară evacuarea celorlalţi elevi, mai precizează sursa citată.

    Cel mai probabil explozia s-a produs în urma unor operaţiuni de sudură la macheta unui glob pământesc confecţionat din fibră de sticlă, vopsită, în urma unor acumulări de gaze în interiorul acestuia.

    Pompierii cercetează cauza exploziei în atelierul școlii

    La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul I.S.U. Vlaşca, care au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de incendiu.

    În cauză, cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

    (Te-ar putea interesa și: O FUNCȚIONARĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN GORJ A MURIT ÎNTR-UN TRAGIC ACCIDENT ÎN MUNICIPIUL TÂRGU JIU! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA