22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Candidatul AUR la Primăria Orăștie lovește BRUTAL un cetățean! Droguri găsite la barul lui din Orăștie! VIDEO

    Alexandru Teodorescu, cunoscut în lumea interlopă ca “Dopsi” și candidat AUR pentru Primăria Municipiului Orăștie, a agresat un cetățean din comuna Hărău în ultima zi a campaniei electorale, vineri, 7 iunie 2024.

    Motivul acestui comportament violent rămâne necunoscut. Nici măcar prezența copilului minor al victimei, care a asistat neputincios la agresiune, nu l-a împiedicat pe “primarul de AUR” să își piardă controlul.

    Candidatul AUR, cunoscut pentru comportamentul său agresiv, se afla într-o caravană auto care circula cu viteză prin satul Hărău, lăsând în urma sa un nor de praf.

    Un localnic care mergea pe jos, însoțit de copilul său, le-a făcut semne disperate să încetinească, gest care l-a enervat pe candidat.

    Acesta a oprit mașina în mijlocul drumului și l-a agresat fizic pe localnic.

    Întregul incident a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere din comună.

    Același personaj, într-o dezbatere publică, afirma fără remușcări că în localul pe care-l patronează se consumă droguri.

    În trecut, același personaj, alături de alți trei bărbați, au fost implicați într-un scandal cu sechestrare de persoane, caz care s-a aflat în cercetarea Poliției Municipiului Orăștie.

    (Te-ar putea interesa și: A FOST EMIS COD ROȘU DE AVERSE TORENȚIALE, VIJELIE ȘI GRINDINĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA