30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident rutier pe DN85, in Buzău! Două camioane implicate! VIDEO

    Traficul a fost blocat pe sensul de mers Focșani-Buzău al drumului european 85, în județul Buzău, din cauza unui accident în care au fost implicate două camioane.

    Unul dintre acestea s-a răsturnat, blocând astfel un sens de mers. Șoferii celor două camioane, unul de 63 de ani din Ialomița și celălalt de 41 de ani din Suceava, au fost răniți și transportați de urgență la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.

    Din primele informații, accidentul a avut loc deoarece șoferul unui tir gol nu a reușit să frâneze la timp, lovind din spate un alt camion încărcat cu paleți din lemn.

    Datorită scurgerilor de combustibil din vehiculele avariate, la fața locului au intervenit și două autospeciale ale ISU Buzău pentru a asigura zona în timpul cercetărilor.

    Poliția a deschis un dosar penal și continuă investigațiile pentru a determina toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

    (Te-ar putea interesa și: TÂNĂRUL DE 24 DE ANI ARS CU ACID DE BATERIE ESTE ÎN STARE CRITICĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA