29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un nou scandal PSD-PNL înaintea alegerilor electorale! S-a întâmplat in Buzau! VIDEO

    Situația tensionată din județul Buzău, în ultima săptămână de campanie electorală, a escaladat într-o altercație între susținătorii Partidului Național Liberal (PNL) și ai Partidului Social Democrat (PSD).

    Incidentul a avut loc în comuna Ziduri, unde o echipă de campanie a PNL a fost abordată agresiv de către un șofer simpatizant PSD, conform declarațiilor ambelor tabere.

    Conform comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, conflictul a izbucnit în seara zilei de ieri, în jurul orei 19.00, când polițiștii au fost sesizați despre un incident în localitatea Lanurile, comuna Ziduri.

    Membrii echipei PNL au raportat că șoferul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, culminând cu distrugerea unui telefon mobil și agresarea fizică a unui participant, care a necesitat intervenția ambulanței.

    Poliția continuă investigațiile pentru identificarea și sancționarea persoanelor implicate.

    PSD condamnă incidentele violente și îndeamnă la o campanie electorală civilizată

    Reacția Partidului Social Democrat a subliniat condamnarea fermă a incidentelor violente, afirmând că campania PSD este una bazată pe idei și proiecte, nu pe agresivitate.

    PSD a cerut susținătorilor tuturor partidelor să mențină un comportament respectuos și rațional și a solicitat poliției să prevină orice influențare ilegală a votului pe durata campaniei și în ziua alegerilor.

    Președintele PNL Buzău acuză apropiatul primarului PSD de agresiune

    De partea cealaltă, președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, a acuzat un apropiat al primarului PSD de la Ziduri că a încercat să lovească cu mașina un membru al echipei de campanie PNL și că a agresat fizic un alt membru, ceea ce a necesitat intervenția poliției pentru a preveni escaladarea conflictului.

    Atmosfera electorală din județul Buzău rămâne tensionată, iar autoritățile sunt solicitate să asigure securitatea și corectitudinea procesului electoral, pe fondul acestor incidente violente.

    (Te-ar putea interesa și: TRAIAN BĂSESCU LANSEAZĂ UN AVERTISMENT MAJOR! CE URMEAZĂ DUPĂ ALEGERILE DIN TOAMNĂ?)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA