20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Traian Băsescu lansează un avertisment major! Ce urmează după alegerile din toamnă?

    Traian Băsescu a făcut un avertisment major asupra unor creșteri iminente ale taxelor și impozitelor, după alegerile din acest an

    Declarația sa, făcută duminică seara la România TV, aduce în discuție o predicție sumbră.

    „Se va schimba sistemul de taxe. După alegeri, în câteva săptămâni veți vedea noile taxe. Foarte probabil da (să crească TVA)”, a spus fostul șef de stat.

    În același timp, Premierul Marcel Ciolacu își exprimă în repetate rânduri asigurările că românii nu trebuie să se teamă de o posibilă creștere a taxelor

    (Citește și: BĂTAIE ÎNTRE SUSȚINĂTORII PSD ȘI PNL ÎN COMUNA BELCIUGATELE. DE LA CE A PORNIT SCANDALUL)

    Marcel Ciolacu: În 2024 nu creștem taxele și impozitele și nu vom introduce taxe noi

    Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu va exista o creștere a taxelor și impozitelor în anul viitor și nici introducerea unor taxe noi care să afecteze atât românii, cât și mediul de afaceri.

    Declarațiile au fost făcute la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social, unde au fost discutate mai multe teme aflate în atenția guvernului, sindicatelor și patronatelor.

    Liderul PSD a subliniat că Guvernul caută modalități pentru a diminua taxarea muncii.

    „Pregătim bugetul pentru anul viitor, asupra căruia ne vom consulta cu partenerii sociali. Vreau să fie foarte clar: în 2024 nu creștem taxele și impozitele și nu vom introduce taxe noi care să-i împovăreze pe români și mediul de afaceri.

    Căutăm soluții să reducem impozitarea muncii și să continuăm măsurile de creștere a veniturilor bugetare prin combaterea evaziunii și printr-o mai bună colectare, inclusiv îmbunătățirea managementului la ANAF și Vămi.

    Facem la nivel guvernamental toate demersurile pentru a începe anul 2024 cu bugetul adoptat, pentru a avea predictibilitatea necesară mediului de afaceri”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

    (Te-ar putea interesa și: USR BLOCHEAZĂ CONSTRUCȚIA NOULUI SPITAL DIN BRAȘOV! REACȚIA LUI ALEXANDRU RAFILA! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA