20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bătaie între susținătorii PSD și PNL în comuna Belciugatele. De la ce a pornit scandalul

    Susținătorii PSD și PNL s-au încăierat sâmbătă în comuna Belciugatele, județul Călărași.

    Incidentul a avut loc pe stradă, în satul Măriuța, unde echipele de campanie ale ambelor partide au fost la un pas de violență fizică, filmându-se în timp ce se amenințau, înjurau, jigneau și scuipau.

    A fost necesară intervenția autorităților

    În scandalul din Belciugatele au fost implicați primarul Mihai Gurlui, fratele său, viceprimarul, și susținătorii PSD, alături de candidatul PNL, Fănel Dinu, fost polițist și șef de post, o profesoară și susținătorii PNL. Incidentul a necesitat intervenția Poliției.

    „La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 17:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 43 de ani, din comuna Belciugatele, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un funcţionar public.

    În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în jurul orei 17:00, în satul Măriuţa, din comuna Belciugatele, s-ar fi întâlnit susţinătorii a două partide politice.

    Apelantul, în timp ce primea ajutor medical, a susţinut faptul că, în jurul orei 17:20, în timp ce s-ar fi aflat staţionat într-o intersecţie, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr, de 29 de ani, şi doi bărbaţi, unul de 56 de ani, funcţionar public şi celălalt, de 61 de ani, fratele acestuia.

    Aceştia din urmă, făcând parte dintr-un alt partid politic faţă de persoana vătămată. Totodată, bărbatul agresat a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile.

    Potrivit autorităților, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe în urma incidentelor.

    Scandal în Măriuța: Susținătorii PSD și PNL se confruntă pentru primărie

    Scandalul din satul Măriuța a implicat susținătorii PSD și PNL, disputa fiind pentru primăria comunei. Din partea PSD candidează Ovidiu Gurlui, fratele primarului și viceprimarului, iar din partea PNL, Fănel Dinu, fost polițist și șef de post, susținut de o profesoară locală.

    Grupul PSD, condus de primarul Mihai Gurlui, la finalul celui de-al treilea mandat și susținându-și acum fratele, a fost implicat în scandal. Mihai și fratele său, Gabriel Gurlui, se numără printre cei acuzați de agresiune.

    (Citește și: PEDEPESE MAI MARI PENTRU PEDOFILI ȘI PĂRINȚII CARE SE DROGHEAZĂ!)

    Primarul Mihai Gurlui respinge acuzațiile de agresiune și susține că echipa PNL este responsabilă pentru provocări și agresiuni

    Primarul acuză echipa PNL de intimidare și provocare, susținând că aceștia au venit în Măriuța pentru a provoca echipa PSD.

    El a menționat că filmulețele postate pe Facebook arată clar situația.

    Primarul a adăugat că responsabilii sunt staff-ul de campanie, candidatul PNL și în special o anumită persoană, Mariana Anghel.

    (Citește și: CAMPANIE ELECTORALĂ CU SCANDAL! MAȘINA UNUI CONSILIER LOCAL PNL, VANDALIZATĂ!)

    Primarul Mihai Gurlui recunoaște că a fost convocat la Poliție în legătură cu dosarul de lovire.

    El afirmă că va oferi declarații procurorului și nu este sigur dacă fratele său, Gabriel Gurlui, a făcut declarații la Poliție în acest dosar.

    Mihai Gurlui susține că persoana care pretinde că a fost agresată „a simulat”, sugerând că a mai făcut astfel de acuzații în trecut.

    El descrie individul ca având un comportament recurent de a se implica în conflicte și de a căuta certificări medicale legale.

    Autoritățile de poliție, în colaborare cu un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lehliu-Gară, efectuează investigații pentru a clarifica situația.

    (Te-ar putea interesa și: DECLARAȚII DESPRE FINALA DINTRE PIEDONE ȘI BURDUJA: CHIRIEAC EXPRIMĂ SURPRINDERE, DAR NU EXCLUDE O SCHIMBARE DE SITUAȚIE)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].



    STIRI RECENTE

    NU RATA