30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Noul parc de recreere, sport și agrement a fost deschis în Slatina! „Este un angajament pe care l-am onorat pentru orașul nostru”

    Noul parc integrat pentru recreere, sport și agrement din Slatina, Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din cartierul Progresul, și-a deschis porțile pentru slătineni. Inaugurarea va fi marcată de trei zile de spectacole, zone de street food și un concurs de skateboarding.

    La inaugurarea celui mai nou parc din Slatina, Baza Sportivă și de Agrement Dumitru Dobrescu, au participat primarul Emil Moţ, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, și parlamentarii olteni Marius Iancu, Florin Barbu și Liviu Voiculescu.

    „Astăzi este o zi specială pentru mine, deoarece am avut bucuria de a inaugura Baza Sportivă și de Agrement Dumitru Dobrescu.”

    „Acest proiect de suflet este rodul a multor ore de muncă, dedicare și pasiune, și sunt mândru că l-am realizat. Este un vis devenit realitate și un angajament pe care l-am asumat pentru municipiul nostru.

    Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect! Sper ca această bază sportivă să fie un loc de bucurie și sănătate pentru toți locuitorii noștri”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

    (Citește și: CINE E PROPRIETARUL SINGURULUI LAMBORGHINI REVUELTO DIN ROMÂNIA!)

    Skatepark, terenuri de sport, spațiu verde și multe altele

    În incinta bazei sportive și de agrement „Dumitru Dobrescu”, se găsește un skatepark pe o suprafață de 3.600 de metri pătrați, zone de joacă ce ocupă peste 1.000 de metri pătrați, două terenuri de sport – unul multifuncțional pentru fotbal și handbal, un teren de baschet, o zonă dedicată lecturii, una pentru șah, un miniamfiteatru pentru copii cu aproximativ 100 de locuri, un spațiu comercial, și aproximativ 7.600 de metri pătrați de spațiu verde.

    (Citește și: JEREMY FRAGRANCE S-A ÎNTORS ÎN ROMÂNIA! INTERVIU ÎN EXCUSIVITATE CU FENOMENUL DE PE TIKTOK!)

    „Felicitări lui Emil Moț pentru inițiativa remarcabilă de a reda slătinenilor cel mai modern și interactiv parc din România, ce satisface toate așteptările.

    Skatepark-ul, cel mai mare din țară și al doilea din sud-estul Europei, aduce o bucurie imensă iubitorilor acestui sport și devine un punct de atracție preferat nu doar de slătineni, ci și de cei interesați de competiții sportive internaționale. Parcul include terenuri de fotbal, tenis, locuri de joacă pentru copii, zone de șah, echipamente moderne pentru sport în aer liber și bănci inteligente.

    Oază verde în inima orașului: Parcul Dumitru Dobrescu și spațiile verzi din Slatina

    Împreună cu Pădurea Strehareți, Parcurile Tineretului, Eugen Ionescu, Pitești, Catedrală, BCR, cele de la Casa de Cultură a Tineretului și din zona Direcției Economice, acest parc formează o suprafață verde extinsă, oferind slătinenilor un mediu propice pentru petrecerea timpului liber și reprezentând o dovadă clară a politicii axate pe crearea de spații publice de calitate, accesibile tuturor.

    Slatina este astăzi un oraș frumos, verde, sigur, curat, cochet și vibrant din punct de vedere cultural, sportiv și economic, datorită eforturilor administrației conduse de primarul Emil Moț.

    Sub conducerea sa, proiecte importante de mobilitate urbană au fost implementate, atrăgând fonduri europene și guvernamentale, care au modernizat orașul în toate aspectele: de la sisteme de iluminat inteligent și autobuze electrice la reabilitarea și dotarea unităților de învățământ, semaforizare inteligentă, sisteme de colectare a deșeurilor îngropate, locuri de parcare modulare și modernizarea a 80% din blocuri.

    Experiența și viziunea coerentă administrativă trebuie să continue, pentru ca Slatina să continue să se dezvolte și să treacă cu succes la următoarea etapă a modernizării”, a transmis președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

    Concerte live și competiție internațională de skateboard

    În zilele următoare, în parc din cartierul Progresul, artiști precum Shift, Jo, Basska, Spike, Cabron și Andia vor încânta publicul pe scena special amenajată.

    De asemenea, sâmbătă va avea loc competiția Slatina Skate Open, unde skateri din țări precum Israel, Anglia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Bulgaria și Franța vor concura pentru titlul suprem.

    (Te-ar putea interesa și: COMISIA EUROPEANĂ IMPUNE REGULI STRICTE PENTRU TEMU: MULTE PRODUSE VOR FI INTERZISE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA