20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Declarații despre finala dintre Piedone și Burduja: Chirieac exprimă surprindere, dar nu exclude o schimbare de situație

    Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a încurajat participarea la vot, la România TV, susținând că doar voturile reale contează, nu sondajele.

    Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Generală a Capitalei, a îndemnat la vot pe România TV, susținând că opinia exprimată prin voturi este singurul sondaj veritabil. Bogdan Chirieac, analist politic, a adus mai multe opinii personale într-o discuție cu jurnalistul Ioan Korpos.

    „Peste o săptămână, surse exterioare partidului, dar apropiate de acesta, au exprimat posibilitatea de a mă convinge să renunț la candidatură.

    De la diverse surse, inclusiv din cadrul Forței Dreptei, care susține actualul primar general, au apărut zvonuri că mă voi retrage sau că voi susține candidata PSD, Gabriela Firea.

    Neg aceste speculații și orice oferte pentru funcții precum cea de viceprimar general. Indiferent de rezultatul din 9 iunie, nu voi accepta niciodată funcția de viceprimar general, deoarece nu pot negocia sau garanta acest post.”

    Piedone: Intoxicarea cu Sondaje în Campania Electorală:

    „Intoxicarea campaniei electorale cu sondaje este evidentă… Dacă se spune că Piedone se află pe locul 4, atunci de ce ar trebui să se retragă? Eu și Sebastian Burduja vom juca finala. Deși Nicușor Dan ocupă locul 3, Gabriela Firea este plasată pe locul 4. Aceste zvonuri sunt lansate pentru a confuza electoratul.”

    „Către toți cetățenii, indiferent de preferințe, ieșiți la vot și faceți-vă auzită vocea! Absenteismul alimentează interesele partidelor mari.

    Votați în conformitate cu convingerile voastre, dar participați la procesul electoral.

    Prezența voastră contează! Nu vă lăsați influențați de sondaje; voi faceți diferența prin votul vostru la urne.” – a spus Cristian Popescu Piedone.

    Analiza lui Bogdan Chirieac: Impactul unei posibile retrageri a lui Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei”

    Când a fost întrebat dacă anticipă o schimbare majoră în cazul în care Popescu Piedone se retrage din competiția pentru Primăria Capitalei, analistul politic Bogdan Chirieac a oferit clarificări:

    „Este oricând posibilă o răsturnare de situație, dar eu nu am văzut sondajul amintit de dl. Piedone. E adevărat, sondajul real va fi cel de pe 9 iunie seara, însă în privința sondajelor suntem bulversați.

    Unele sondaje îl dau pe dl. primar Piedone pe locul 1 sau 2, altele îl dau pe locul 4. La fel și cu ceilalți”

    „Domnul Burduja ar fi umăr la umăr, în momentul acesta, cu dl. Nicușor Dan, dar sondajele o dau pe dna. Firea umăr la umăr cu dl. Nicușor Dan.

    Până la urmă cred că fiecare bucureștean trebuie să voteze cu cine crede că i-ar face mai bine lui și orașului în care trăiește.” a transmis Bogdan Chirieac.

    (Te-ar putea interesa și: CAMPANIE ELECTORALĂ CU SCANDAL! MAȘINA UNUI CONSILIER LOCAL PNL, VANDALIZATĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA