19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cristiano Ronaldo a suferit o altă dezamăgire în Arabia Saudită, pe măsură ce Al-Hilal a triumfat în mod spectaculos în Cupa Regelui.

    Al-Nassr a pierdut și ultimul trofeu al acestui sezon din Arabia Saudită, întrucât Al-Hilal a câștigat cu 5-4 la loviturile de departajare, după ce scorul a rămas 1-1 timp de 120 de minute, în finala Cupei Regelui.

    Al-Hilal – Al-Nassr 1-1 (5-4 la loviturile de departajare), în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită

    Al-Hilal a încheiat un sezon remarcabil prin adjudecarea Cupei Regelui, într-un nou duel cu rivala lor, Al-Nassr, finalul partidei fiind marcat de un scor de 1-1 în timpul regulamentar și 5-4 la loviturile de departajare.

    După ce au câștigat titlul de campioană, echipa condusă de Jorge Jesus a obținut și Supercupa înfruntându-i pe cei ai lui Cristiano Ronaldo, acum aproape două luni.

    Pe Stadionul King Abdullah din Jeddah, Al-Hilal a deschis scorul încă din minutul 7, prin golul marcatorului sârb Aleksandar Mitrovic.

    În încercarea lor de a egala, Al-Nassr a întâmpinat dificultăți majore în minutul 56, când David Ospina a fost eliminat direct cu un cartonaș roșu.

    Cu toate acestea, în minutul 87, echilibrul numeric a fost restabilit, când și Al Bulayhi a fost eliminat, iar Al-Nassr a reușit să înscrie un minut mai târziu, prin Yahya.

    Cu toate acestea, acest lucru nu a fost suficient, deoarece Kalidou Koulibaly a primit și el cartonașul roșu, iar echipa lui Ronaldo a intrat în avantaj numeric în reprizele suplimentare, care s-au încheiat fără schimbări pe tabelă.

    În loviturile de departajare, Neves și Telles au ratat în prima serie, iar meciul a continuat să fie strâns până la 4-4, când Abdulhamid și Al Hassan au ratat și ei loviturile.

    După transformarea lui Al Dawsari, Al-Nassr a ratat prin Al Nemer iar Al-Hilal a cucerit Cupa Regelui pentru a unsprezecea oară în istorie.

    Cu două noi recorduri doborâte în finalul de sezon, Cristiano Ronaldo rămâne cu un singur trofeu cucerit alături de Al-Nassr, Cupa Campionilor Cluburilor.

    (Te-ar putea interesa și: A MURIT ŞTEFAN BIRTALAN! A FOST DUBLU CAMPION MONDIAL LA HANDBAL ÎN 1970 ŞI 1974!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA