19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Comisia Europeană impune reguli stricte pentru Temu: multe produse vor fi interzise!

    Comisia Europeană desemnează oficial Temu ca platformă online foarte mare conform Regulamentului privind serviciile digitale (RSD). Temu, piața online cu peste 45 de milioane de utilizatori lunar în UE.

    Conform comunicatului de presă al Comisiei Europene, numărul de utilizatori raportat de Temu depășește pragul RSD necesar pentru desemnarea ca platformă online foarte mare.

    După desemnarea de vineri ca platformă online foarte mare, Temu trebuie să respecte cele mai stricte norme RSD până la sfârșitul lunii septembrie 2024.

    Aceste norme includ evaluarea și atenuarea riscurilor sistemice din serviciile sale, cum ar fi listarea și vânzarea de produse contrafăcute, nesigure, ilegale și articole care încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

    Serviciile Comisiei, în colaborare cu coordonatorul serviciilor digitale din Irlanda, vor monitoriza îndeaproape respectarea RSD de către această platformă online.

    De la 17 februarie 2024, toate platformele online, inclusiv Temu, trebuie să respecte deja obligațiile generale impuse de RSD.

    Odată cu desemnarea de vineri, numărul platformelor şi motoarelor de căutare online foarte mari desemnate de Comisie în temeiul RSD a ajuns la 24.

    (Te-ar putea interesa și: DOSARUL GENERALILOR COLDEA-DUMBRAVĂ – JUSTIFICĂRILE EPPO, CONDUS DE KOVESI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA