30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Continuă operațiunea Jupiter! La ce sumă a ajuns prejudiciul stabilit de anchetatori!

    Peste 85 de persoane au fost aduse la audieri și prejudicii de peste 30 de milioane de lei au fost recuperate în cea de-a patra zi a operațiunii Jupiter!

    ”În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au pus în executare 13 mandate de percheziție domiciliară, emise de Tribunalul Caraș-Severin.

    Activitățile au fost derulate în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Timiș, Hunedoara, Olt, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, abuz în serviciu și executarea de activități miniere fără permis sau licență.

    Din cercetări a rezultat că, în perioada 2019 – 2023, administratorii unor societăți comerciale nu ar fi evidențiat în contabilitate operațiunile de comercializare a unor cantități de cărbune energetic, către diferite societăți și regii autonome de pe teritoriul țării și din Serbia.

    De asemenea, aceștia nu ar fi raportat în totalitate, la Agenția Națională pentru Resurse Minerale, cantitatea de cărbune extrasă dintr-un perimetru situat în județul Caraș-Severin și zonele învecinate, cărbune ce ar fi fost extras fără a deține licență în acest scop.

    Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, stabilit până în acest moment, este de aproximativ 2.400.000 de lei.

    8 persoane cercetate pentru comiterea faptelor sunt conduse la audieri.” se arată în comunicatul Poliției Române!

    (Pe același subiect: 150 DE PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE ÎNȘELĂCIUNE ȘI EVAZIUNE FISCALĂ! PREJUDICIU DE ZECI DE MII DE EURO!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA