29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Campanie electorală cu scandal! Mașina unui Consilier Local PNL, vandalizată!

    Un consilier local PNL s-a trezit cu mașina vandalizată după ce a participat la o acțiune electorală unde au fost peste 100 de persoane!

    Peste 100 de membri și simpatizanți PNL au susținut în cadrul unei acțiuni electorale candidatul Ion Cercel la funcția de primar. După eveniment, un consilier local din Orodel a descoperit că mașina sa fusese vandalizată, cu parbrizul și geamul lateral sparte. Martorii au observat o mașină locală plecând din apropiere.

    Polițiștii deplasați la fața locului au confirmat cele sesizate. Din cercetările confirmate de Poliție reiese că, în timp ce autoturismul era parcat pe DJ 561 D, un tânăr de 22 de ani din Vârtop ar fi distrus geamul lateral dreapta și parbrizul. Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la aproape 5000 de lei.

    Conform Gazeta de Sud, se pare că astfel de incidente s-ar fi petrecut și în campaniile anterioare.

    „Condamnăm cu fermitate aceste acte huliganice care nu au loc într-o campanie electorală democratică. Cei responsabili de astfel de acțiuni trebuie să răspundă în fața legii. Aceste încercări de intimidare nu fac decât să ne întărească hotărârea de a lupta pentru schimbare și pentru dreptatea cetățenilor din Vârtop. Suntem încrezători că locuitorii comunei vor sancționa aceste fapte reprobabile la vot, pe data de 9 iunie.
    PNL Dolj își reafirmă angajamentul de a lupta pentru o administrație locală corectă și transparentă, și de a proteja drepturile și siguranța tuturor cetățenilor“, se arată în comunicatul PNL Dolj.

    (Te-ar putea interesa și: VESTE BUNĂ PENTRU MĂMICI! KLAUS IOHANNIS A DAT LEGEA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA