14.7 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Raisa, fetița de doar doi ani dispărută din fața casei, a fost găsită moartă!

    La aproape 24 de ore de la dispariția micuței Raisa, trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit pe un câmp din apropierea casei.

    Procurorii și polițiștii iau în calcul varianta unei crime. În acest moment zona este asigurată, și se așteaptă sosirea criminaliștilor.

    Știre în curs de actualizare

    Update 11:40

    Autoritățile au deschis un dosar penal, iar mai multe persoane din familie au fost ridicate din casa în care locuia micuța și au fost duse la audieri. Surse de la fața locului susțin că mai mulți membri ai familiei cu avut un comportament ciudat încă de ieri, atunci când autoritoțile au început căutarea micuței.

    Update 11:30

    Conform unor surse, se pare că unul dintre suspecți ar fi chiar bunicul micuței. Mai mult, atunci când polițiștii au cerut o hăinuță de-a fetiței, acesta le-ar fi înmânat autorităților o hăinuță de-a altui copil, pentru a introduce în eroare câinii polițiști aduși pentru a o găsi pe Raisa.

    Update 11:25

    La fața locului au ajuns autoritățile care vor constata decesul micuței. Din primele informații se pare că trupul neînsuflețit al miuței ar fi prezentat urme de strangulare.

    Trupul neînsuflețit al micuței prezintă urme de violență, iar autoritățile iau în calcul scenariul unei crime. Peste 100 de persoane, polițiști, pompieri și voluntari au participat la misiunea de căutare a Raisei.

    (Pe același subiect: O FETIȚĂ DE 2 ANI ȘI JUMĂTATE A DISPĂRUT DIN FAȚA CASEI IN DOLJ! POLIȚIA ESTE ÎN ALERTĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA