29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Pedepese mai mari pentru pedofili și părinții care se droghează!

    Într-o postare pe Facebook, Președintele PNL, Nicolae Ciucă a anuțat că va mări pedepsele pentru cei care agresează minori.

    „Agresorii de copii vor primi pedepse mai mari pentru faptele lor. Pentru punerea în primejdie gravă a vieții sau a integrității unui minor se vor executa 5-10 ani de închisoare, față de 3-7 ani cât este prevăzut în legislația actuală. Prin această majorare, am urmărit eliminarea suspendării pedepsei, permisă de sistemul judiciar dacă sentința este de maxim 3 ani”, a postat Nicolae Ciucă pe Facebook.

    Părinții care consumă droguri, riscă până la 12 ani de închisoare

    „Am scris proiectul de lege gândindu-mă la efectul dezastruos pe care îl are asupra copilului un părinte sau tutore care consumă droguri. Această situație devine o circumstanță agravantă, ce majorează sentința la 7-12 ani închisoare. Obiectivul meu: descurajarea consumului de substanțe psiho-active de către persoanele responsabile de copii.” a mai scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA