12.9 C
București
luni, octombrie 7, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un consilier județean din Arad, rănit grav după ce un bolovan i-a căzut pe mașină!

    Un consilier județean din Arad a fost transportat de urgență la spital, după ce peste mașina în care se afla a cazut un bolovan uriaș, desprins de pe versant.

    Șoferul rănit a pierdut controlul autovehiculului în care se afla și a intrat într-o autoutilitară. George Botizan, consilierul județean PNL a fost transportat de urgență la spital cu un elicpter SMURD, acesta suferind mai multe traumatisme toracice, dar și la bazin. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului autoutilitarei a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, șoferului autotirismului urmând a-i fi preluate probe biologice.

    Incidentul s-a petrecut pe DN 79A, la ieșirea din localitatea Gurahonț spre Buteni, drum pe care se află un versant stâncos, abrupt, care nu este asigurat cu plasă de protecție.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT RUTIER PE DJ 677, TREI MAȘINI IMPLICATE. TRAFICUL ESTE BLOCAT TOTAL ÎNTRE SALCIA ŞI PLEŞOIU)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA