14.7 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Radu Mazăre, eliberat din închisoare!

    După ce la ultimul termen de judecată, lui Radu Mazăre i-a fost refuzată eliberarea condiționată, acum judecătorii de la Tribunalul Sectorului 4 i-au aprobat cererea și va fi pus în libertate luni, 27 mai.

    Știre în curs de actualizare

    Din pedeapsa de 9 ani, Radu Mazăre a executat doar 5, și a îndeplinit condiția de a executa 2/3 din pedeapsa aplicată. Fostul primar al Constanței a fost pedepsit în dosarul retrocedărilor ilegale cu 9 ani în spatele gratiilor pentru abuz în serviciu în formă continuată, constinuirea unui grup infracțional organizat.

    (Pe același subiect: RADU MAZĂRE RĂMÂNE ÎN CONTINUARE ÎN AREST! JUDECĂTORII I-AU REFUZAT CEREREA DE ELIBERARE CONDIȚIONATĂ!)

    Radu Mazăre a subliniat că pe toată durata detenției a fost activ implicat în diverse activități cultural-educative, participând la numeroase cursuri, activități religioase sau liturgice organizate de preotul ortodox, cercuri de lectură, sesiuni de consiliere, cursuri de adaptare la viața instituționalizată, programe de asistență socială și pregătire pentru liberare. De asemenea, a solicitat constant să fie inclus în activități lucrative.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA