34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident rutier pe DJ 677, trei mașini implicate. Traficul este blocat total între Salcia şi Pleşoiu

    Accident rutier cu trei autovehicule implicate pe DJ 677. Traficul este blocat total, după evenimentul rutier produs între localităţile Salcia şi Pleşoiu.

    Traficul rutier pe Drumul Județean 677 este blocat pe ambele sensuri de deplasare, între localitățile Salcia și Pleșoiu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

    Polițiștii au stabilit în urma primelor verificări că un autocamion condus de un tânăr de 33 de ani din comuna Nicolae Titulescu a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani din comuna Strejești.

    În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-un alt vehicul, condus de un tânăr de 32 de ani din comuna Pleșoiu. Cauzele accidentului urmează să fie determinate pe parcursul cercetărilor.

    În urma evenimentului rutier, o femeie de 66 de ani și un minor de 12 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani, din comuna Strejești, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

    Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

    ,,În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul,, au transmis autoritățile.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT RUTIER PE DN67! UN BĂRBAT DE 45 DE ANI ȘI-A PIERDUT VIAȚA DUPĂ CE A INTRAT INTR-UN CAP DE POD!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA