20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Florian Coldea face primele declarații oficiale în urma acuzațiilor de trafic de influență: ”Sunt nevinovat de faptele care mi se impută”

    Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, rupe tăcerea: în seara de vineri, 24 mai, după audierile-maraton din dosarul de trafic de influență, a emis un comunicat de presă în care își proclamă nevinovăția și își declară încrederea în justiție.

    (Citește și: GENERALUL COLDEA, PUS SUB CONTROL JUDICIAR! CE PROBE A ADUS CĂTĂLIN HIDEG!)

    Fostul oficial al SRI a fost plasat sub control judiciar, după ce procurorii anticorupție l-au audiat 15 ore joi, 23 martie.

    „Mă consider nevinovat pentru faptele de care am fost acuzat,,

    • Am respectat întotdeauna spiritul și litera legii, atât ca demnitar al statului român, cât și ca persoană privată, având convingerea fermă că nimeni nu este mai presus de lege.
    • Am încredere în justiția din România, așa cum am avut întotdeauna, pentru a-mi susține și dovedi nevinovăția în ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc.
    • Pe parcursul desfășurării procesului penal, voi susține cu onestitate și promptitudine toate demersurile legale și voi colabora pe deplin cu organele de cercetare penală, pentru stabilirea adevărului și nevinovăției mele.
    • În condițiile intenselor campanii mediatice interesate, pe care le derulează anumite trusturi media, cu promovarea de afirmații defăimătoare la adresa mea, care nu au nicio legătură cu realitatea și cu interesul public, ci cu interese obscure ale unor personaje decredibilizate, nu voi face alte declarații publice înainte de finalizarea anchetei”, a declarat Coldea

    (Citește și:GENERALUL FLORIAN COLDEA A AJUNS LA DNA! ESTE AUDIAT ÎNTR-UN DOSAR DE CORUPȚIE!)

    Detaliile din dosar

    Omul de afaceri Cătălin Hideg, condamnat în primă instanță la patru ani de închisoare pentru fraudă cu fonduri europene, spune că fostul şef al Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă, i-ar fi cerut să îi plătească avocatului Doru Trăilă un onorariu de 700.000 de euro.

    În schimbul acestui onorariu, omului de afaceri i s-ar fi promis o condamnare cu suspendare și i s-ar fi spus că Florian Coldea este „singurul din România care are pârghiile necesare pentru a rezolva” acuzațiile penale. Dumbravă și Trăilă au fost, la rândul lor, plasați sub control judiciar.

    Dosarul lui Hideg, patronul firmei Sanimed International Impex SRL, este judecat în apel la Curtea de Apel București.

    (Te-ar putea interesa și: DIANA ȘOȘOACĂ ÎI CERE DAUNE MORALE DE 10 MILIOANE DE EURO GABRIELEI FIREA ȘI LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA