20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Fetița de 8 dispărută în Botoșani a fost găsită moartă! Criminalul a fost prins!

    O fetiță de opt ani din județul Botoșani, căutată de polițiști încă de vineri seară după ce a plecat de acasă spre locuința unei rude din apropiere și nu s-a mai întors, a fost găsită decedată.

    UPDATE 13:00 – Criminalul de la Albeşti a fost prins în urmă cu câteva minute. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reuşit să îl încătuşeze.

    SURSĂ VIDEO: www.monitorulbt.ro

    UPDATE 11:00 – Cel care i-ar fi luat viaţa copilei de 8 ani este chiar unchiul fetei, un bărbat în vârstă de 32 de ani. Fetiţa ar fi fost şi agresată sexual.

    Trupul fetiței a fost descoperit la marginea satului, aproape de liziera pădurii.

    Fetița cântărea 30 de kilograme, avea aproximativ 1,20 metri înălțime și părul șaten, tuns la nivelul umerilor. Ea locuia în satul Jijia, comuna Albești.

    Vineri seara, în jurul orei 20:00, a plecat de acasă pentru a merge la o rudă din apropiere.

    Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a deschis o anchetă și se presupune că a fost ucisă.

    ”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis IPJ Botoșani.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT MORTAL PE DN25! O PERSOANĂ DECEDATĂ! TRAFIC BLOCAT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA