30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident mortal pe DN25! O persoană decedată! Trafic blocat!

    În dimineața zilei de 25 mai 2024, IPJ Galați a fost alertat printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier mortal petrecut pe DN 25, la intrarea în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu în Galați.

    Conform investigațiilor polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Galați, accidentul a avut loc în zona kilometrului 46 al DN 25.

    Femeia în vârstă de 50 de ani, care conducea autoturismul în direcția Tecuci, a pătruns pe sensul opus și s-a lovit frontal cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 34 de ani.

    În urma accidentului s-a constatat decesul unei femei în vârstă de 72 de ani, pasageră pe dreapta față.

    Conducătoarea autoturismului a rămas încarcerată și a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Urmează să îi fie recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

    Conducătorul autoutilitarei, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

    La locul accidentului au intervenit de urgență echipaje de pompieri și echipaje medicale. După descarcerare, conducătoarea autoturismului a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

    În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

    Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului până în jurul orei 09:00. În prezent, circulația se desfășoară dirijat pe un singur sens de mers până la degajarea completă a arterei rutiere.

    (Te-ar putea interesa și: INCENDIU LA UN SERVICE AUTO DIN BRĂILA PE ȘOSEAUA FOCȘANI: 7 MAȘINI AFECTATE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA