20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Diana Șoșoacă îi cere daune morale de 10 milioane de Euro Gabrielei Firea și lui Cristian Popescu Piedone! VIDEO

    Senatoarea Diana Șoșoacă se află in plină campanie, vizitând mai multe orașe din România pentru a iși atrage simpatizanți și votanți!

    ,,Îi cer 10 milioane de euro despagubiri!,,

    Intr-un videoclip live, cu puțin timp în urmă, Diana Șoșoacă a răbufnit atunci când cineva din mulțime a intrebat-o ,,Ce ii transmiteți Gabrielei Firea?,,

    Aceasta a răbufnit instant, in stil caracteristic, amenințând-o pe Gabriela Firea si pe Cristian Popescu Piedone, că ii da in judecată, cerându-le daune de 10 milioane de Euro!

    ,, Auzi madame Firea, revino-ți in firea ta, că a fura titluri de proprietate intelectuală, mi-e că iți trântesc și ție și o plângere penală, și, voi aștia care sunteți cu plagiatele…deci pe cuvântul meu, ii faci notificare, vorbesc cu Tomașeski, și o dăm in judecată! 10 milioane de euro pentru că e programul meu, nu este al tău! a declarat Diana Șoșoacă!

    ,,Dacă iți pun piedică pici direct in cap!,,

    Mai mult decât atat, senatoarea nu a putut să se abțină, aducandu-și aminte și de Cristian Popescu Piedone, moment in care s-a enervat și mai rău.

    ,, Piedone? Băi fi atent aici, dacă iți pun piedică pici direct in cap! Zic să ai grija, vezi-ți de treaba ta și nu mai fura ideile altora, că habar nu aveți nici macar unde sunt planurile de dezvoltare ale canalului Dunăre-București. Sunt la mine! Că daia le-am luat! Omu care a făcut, si care mai are toate actele, e la mine! Hai marș!,, a adăugat senatoarea.

    După această scenă, senatoarea și-a continuat drumul printre viitori alegători ai săi, bucurându-se de buchetul de flori primit.

    Senatoarea Diana Șoșoacă face un tur de locații in această zi, vizitând mai multe orașe din România.

    (Te-ar putea interesa și: ȘOȘOACĂ, LOVITURĂ DE GRADUL ZERO PENTRU PSD PERIȘ! CE APARE ACUM PE PAGINA DE FACEBOOK A ACESTORA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA