22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    U BT Cluj, meci cu trofeul pe masă. Campioana Ligii Naționale de baschet masculin se poate decide astăzi

    Astăzi, U BT Cluj se pregătește să-și apere titlul în cel de-al cincilea meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin, întâlnind CSM CSU Oradea, finalistele de anul trecut.

    Meciul va avea loc la BT Arena, începând cu ora 19:00.

    Echipa antrenată de Mihai Silvășan conduce seria cu 3-1, având astfel șansa de a câștiga trofeul în fața propriilor suporteri.

    Deși au pierdut un singur meci în actuala ediție a LNBM, clujenii rămân concentrați și motivați.

    Mihai Silvășan: „Rămânem concentrați pentru a deveni campioni, cu toată energia noastră, în fața suporterilor”

    „Finala nu este gata, trebuie să rămânem extrem de concentrați înaintea meciului următor, pe care îl vom juca în fața suporterilor.

    Le-am spus multe lucruri jucătorilor, dar ideea era să uităm de acea presiune de a rămâne neînvinși. Nu trebuie să uităm de obiectivul nostru principal.

    Ne vom concentra și vom depune toată energia necesară pentru a ieși campioni,” a declarat Mihai Silvășan după victoria categorică de la Oradea, scor 108-80, conform site-ului oficial al U BT Cluj.

    Cristian Achim: „Ne dorim să readucem finala la Oradea și să luptăm pentru victorie”

    În tabăra adversă, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, Cristian Achim, își dorește să readucă finala la Oradea.

    „Procentajele vorbesc de la sine. Să ai 58% la 3 puncte într-o finală în care arunci 31 de mingi mi se pare un pic ireal, dar asta este realitatea.

    Sunt jucători de valoare, știam acest lucru, noi am încercat să ne luptăm, atât am putut astăzi, meciul de sâmbătă a lăsat urme asupra noastră în mod evident.

    O să mergem acolo să încercăm să mai aducem un meci la Oradea dacă se poate,” a declarat Cristian Achim, citat de presa locală.

    Duel decisiv în Finala Ligii Naționale de baschet: U BT Cluj vs. CSM CSU Oradea, astăzi la BT Arena

    Finala se desfășoară pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

    În cazul în care U BT Cluj pierde astăzi, următoarele două meciuri se vor disputa pe 26 mai la Oradea Arena, iar seria se va încheia pe 29 mai, la BT Arena.

    (Te-ar putea interesa și: FCSB, POSIBILĂ CONFRUNTARE CU RĂZVAN LUCESCU ÎN LIGA CAMPIONILOR! CINE SUNT POSIBILII ADVERSARI AI CAMPIOANEI ROMÂNIEI?)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA