29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Spitalul ”Marius Nasta” riscă să fie executat după ce i-au scos un plămân unui pacient bolnav de TBC.

    Un pacient rămas fără un plămân în urma unei operații la Institutul Marius Nasta, solicită 150.000 de euro despăgubiri pentru malpraxis. Executarea silită a spitalului amenință cu blocarea conturilor, dar fondurile sunt insuficiente.

    În urmă cu aproape 9 ani, Teodor Mema a făcut două seturi de analize, una la Institutul Marius Nasta, acolo unde a fost diagnosticat cu cancer, și un al doilea set la un spital privat, acolo unde a primit diagnosticul de TBC. Cu toate acestea, medicul de la Nasta l-a operat pe Teodor de cancer și i-a scos un plămân.

    (Te-ar putea interesa și: BĂRBAT GĂSIT MORT ÎN MAȘINĂ, LÂNGĂ TREI INSTITUȚII MEDICALE! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN BISTRIȚA!)

    ”M-au băgat și mi-au tratat TBC-ul pentru că operația nu m-a vindecat, adică eu am rămas în continuare cu TBC. Operația a fost făcută degeaba și bineînțeles doamna doctor de acolo a zis încercați să plecați din București, undeva, că poluarea, nu trăiți mult.” a declarat Teodor Mema pentru Digi24.

    După intervenție chirurgicală, pacientul a fost tratat de TBC. Ioan Cordoș, fostul manager și chirurg, afirmă că operația era necesară și că greșeala trebuie plătită de spital.

    Avocata depune eforturi pentru obținerea compensației pacientului. Hotărârea de acordare a daunelor morale de 150.000 de euro a rămas irevocabilă la finalul anului precedent. Firma de asigurare a spitalului ar fi putut plăti compensația, dar, nefiind notificată la începutul procesului, banii trebuie acum suportați din bugetul instituției medicale.

    (Citește și: CE DESPĂGUBIRI A PRIMIT FAMILIA LUI SCHUMACHER DIN PARTEA UNEI PUBLICAŢII CARE A PUBLICAT UN INTERVIU FALS CU FOSTUL CAMPION F1)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA