20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Șoșoacă, lovitură de gradul zero pentru PSD Periș! Ce apare acum pe pagina de facebook a acestora!

    PSD-ul a primit lovitura de grație din partea Dianei Șoșoacă! Pagina de Facebook a partidului PSD Periș s-a transformat peste noapte în S.O.S Periș!

    Pentru alegerile locale din 2024, partidele recurg la tot felul de giumbușlucuri politice, ba mai fură un candidat de la un partid, ba îl transferă pe altul, candidați comuni, promisiuni, asfaltări și câte și mai câte. De departe, una dintre cele mai cunoscute personaje din online este Diana Șoșoacă, care, mai nou a pus stăpânire, la propriu pe pagina de Facebook care aparținea până de curând PSD Periș.

    Ce apare pe pagina de Facebook a PSD Periș!

    Iar coincidențele nu se opresc aici! Matei Ion este candidatul SOS România pentru fucția de primar al Perișului, dar, culmea, tot Matei Ion este candidatul și din partea Paridului Mișcarea Populară. Informațiile despre candidații la primăria Periș sunt vagi, însă nu știm dacă este vorba doar despre o coincidență de nume sau Matei Ion ocupă două poziții pe buletinele de vot!

    (Te-ar putea interesa și: UN NOU SCANDAL PNL-PSD! UN CANDIDAT PNL A FOST BĂTUT ÎN PROPRIA CASĂ DE SIMPATIZANȚII PRIMARULUI PSD!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA