34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Polițist reținut pentru distrugerea unor afișe electorale!

    Un polițist local din Bălțești, județul Prahova, a fost reținut joi, fiind acuzat de distrugere. Acesta ar fi rupt mai multe afișe electorale ale candidaților PSD, care erau amplasate pe gardurile unor localnici.

    ”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bălţeşti au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în comuna Bălţeşti, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

    Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul nopţii de 1 mai a.c., persoanele bănuite ar fi distrus mai multe afişe, amplasate pe gardurile unor proprietăţi din comuna Bălţeşti.

    În urma probatoriului administrat, faţă de o persoană a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

    Primarul controversat al comunei Bălțești, Ion Radu, candidează pentru un nou mandat

    Comuna Bălțești este condusă de unul dintre cei mai controversați primari din județul Prahova, liberalul Ion Radu.

    Jurist de profesie, Radu candidează pentru un nou mandat, deși în acest an a fost reținut și arestat într-un dosar penal.

    El este acuzat că a plătit milioane de lei din fondurile Primăriei către două firme pe care le administra, banii ajungând în final la el sau la rudele sale.

    Administratorii de firme și contabili, inculpați alături de primarul Ion Radu

    Cei doi administratori de firme, contabilul uneia dintre societăți și administratorul altei firme sunt inculpați în același dosar.

    Primarul Ion Radu este cercetat pentru folosirea funcției în vederea favorizării unor persoane în formă continuată și instigare la delapidare în formă continuată.

    Principalul contracandidat al primarului Ion Radu este Șică Ion, un social-democrat de profesie ambulanțier.

    (Te-ar putea interesa și: DESCOPERIRE MAJORĂ DE PARFUMURI CONTRAFĂCUTE ÎN BRAGADIRU)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA