20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incendiu devastator în Tulcea! Pompierii actionează pentru lichidarea incendiului! VIDEO

    Intervenție eficientă a pompierilor militari în municipiul Tulcea. Incendiu se manifestă asupra unui autoturism.

    Într-o intervenție rapidă și eficientă, pompierii militari din Tulcea au reușit să localizeze și să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism în municipiu Tulcea.

    Eforturile coordonate au împiedicat extinderea focului la un spațiu comercial din apropiere, minimizând pagubele și evitând victime.

    Pe fondul unui presupus scurtcircuit electric, autoritățile au fost alertate prin apelul la numărul unic de urgență 112.

    În timp util, echipajele de la Detașamentul de Pompieri Tulcea au fost direcționate la locul evenimentului, inclusiv autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

    La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum, amenințând să se extindă la spațiul comercial din apropiere.

    Cu o acțiune rapidă și coordonată, focul a fost localizat și lichidat eficient, salvând astfel spațiul comercial și evitând pierderi materiale majore.

    (Te-ar putea interesa și: SPITALUL ”MARIUS NASTA” RISCĂ SĂ FIE EXECUTAT DUPĂ CE I-AU SCOS UN PLĂMÂN UNUI PACIENT BOLNAV DE TBC.)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA