30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Generalul Florian Coldea a ajuns la DNA! Este audiat într-un dosar de corupție!

    Cătălin Hideg este cel care îl acuză pe Generalul Coldea de șantaj și susține că ar fi încercat să-l determine să vândă afacerea sa din domeniul sanitar unor investitori străini.

    Acuzațiile au fost dezvăluite în urma unor interceptări publice, unde Hideg a susținut că i s-ar fi cerut 600.000 de euro pentru a scăpa de dosarul la Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că Generalul Coldea se confruntă cu acuzații grave și ar putea fi luate măsuri preventive împotriva sa, ținând cont de gravitatea acestora.

    Hideg acuză că grupul lui Coldea a fabricat dosare pentru a-l forța să vândă afacerea sa unor francezi, cu planuri similare Hexipharma. Bogdan Neidoni, asociatul lui Coldea, ar fi fost cel care l-ar fi abordat pe Hideg.

    (Te-ar putea interesa și: NICUȘOR DAN, GEST PROVOCATOR ÎN CAMPANIE – PRIMARUL ORGANIZEAZĂ CONFERINȚĂ DE PRESĂ ÎN FAȚA SEDIULUI PNL)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA