22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Ce despăgubiri a primit familia lui Schumacher din partea unei publicaţii care a publicat un interviu fals cu fostul campion F1

    Familia lui Michael Schumacher a primit despăgubiri de 200.000 de euro din partea editorilor unei reviste care a publicat un „interviu” fals cu fostul pilot de Formula 1, generat de inteligenţa artificială.

    Publicaţia germană Die Aktuelle a stârnit controverse după ce a inclus pe coperta ediţiei din aprilie 2023 o fotografie a lui Schumacher, alături de titlul „Michael Schumacher: primul interviu!”. Subtitlul menţiona: „Pare înşelător de real”.

    (Citește și: U BT CLUJ, MECI CU TROFEUL PE MASĂ. CAMPIOANA LIGII NAȚIONALE DE BASCHET MASCULIN SE POATE DECIDE ASTĂZI)

    Interviul fals cu Michael Schumacher creat de Inteligenţa Artificială

    În interiorul revistei, cititorii au descoperit că interviul era de fapt creat de un site web de inteligenţă artificială, după cum a relatat BBC.

    Michael Schumacher, acum în vârstă de 55 de ani, nu a mai apărut în public de când a suferit răni grave la cap într-un accident de schi în decembrie 2013.

    Familia sa a luptat pentru a-i proteja intimitatea de atunci, iar detalii despre starea sa actuală sunt puţine.

    Familia Schumacher confirmă: Publicația obligată să plătească despăgubiri pentru interviul fals

    Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a confirmat pentru agenţia de presă Reuters că Funke, grupul media care editează revista Die Aktuelle, a fost obligat să plătească despăgubiri.

    În urma incidentului, editorul revistei a fost concediat la doar două zile după publicarea articolului, iar Funke media şi-a cerut scuze familiei Schumacher.

    Familia Schumacher protejând intimitatea campionului F1 după accidentul tragic

    De la accidentul tragic din 2013, familia Schumacher a depus eforturi considerabile pentru a proteja intimitatea fostului campion F1, iar informaţiile despre starea sa de sănătate sunt extrem de limitate.

    Se crede că Michael Schumacher se află la locuinţa sa din Elveţia, departe de ochii publicului.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT ÎNTRE UN AUTOTURISM ȘI UN CAMION ÎN BREAZA! ȘOFERUL AVEA PERMISUL SUSPENDAT! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA