20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bătaie între elevi, filmată la o școală din Timișoara! Poliția a intervenit rapid!

    Incidentul s-a petrecut pe 21 mai 2024, între doi elevi de 14 și 15 ani, în timpul orelor de curs, în sala de clasă.

    Incidentul violent dintre cei doi elevi de la Liceul Teoretic Gătaia din județul Timiș a generat o reacție rapidă atât din partea autorităților, cât și a instituției de învățământ implicate.

    (Citește și: INCENDIU DEVASTATOR ÎN TULCEA! POMPIERII ACTIONEAZĂ PENTRU LICHIDAREA INCENDIULUI! VIDEO)

    Poliția și Inspectoratul Școlar Timiș investighează cauzele și împrejurările în care a avut loc altercația pentru a stabili responsabilitățile și a preveni repetarea unor asemenea evenimente.

    Polițiștii din Gătaia s-au autosesizat și, sub supravegherea procurorului de caz, au deschis o anchetă pentru infracțiunea de lovire sau alte violent.

      Acțiunile inspectoratului școlar Timiș

      Inspectoratul Școlar Timiș a inițiat o anchetă pentru a investiga modul în care s-a produs incidentul și motivele pentru care elevii erau nesupravegheați.

      Unitățile de învățământ sunt obligate să informeze familiile elevilor implicați și autoritățile locale în astfel de cazuri.

      Inspectoratul și unitatea de învățământ vor lua măsurile necesare conform normativelor în vigoare pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

      Impactul și consecințele incidentului

      Familiile elevilor implicați au fost informate imediat despre altercație. Biroul Siguranță Școlară a fost notificat în legătură cu evenimentul.

      Anchetele desfășurate de poliție și de unitatea de învățământ vor stabili cauzele și vor determina măsurile necesare pentru a aborda și preveni astfel de situații.

      (Te-ar putea interesa și: ROMÂNIA PE PRIMUL LOC LA ABANDONUL ȘCOLAR, ÎN 2023!)

      Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

      STIRI RECENTE

      NU RATA