28.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident între un autoturism și un camion în Breaza! Șoferul avea permisul suspendat! VIDEO

    Un accident grav a avut loc miercuri seara pe Drumul Național 1, în cartierul Nistorești din localitatea Breaza. Un autoturism și un camion au fost implicate într-o coliziune puternică, rezultând răni grave pentru unul dintre șoferi.

    Potrivit primelor informații furnizate de autorități, un bărbat de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 53 de ani.

    Impactul violent a provocat ieșirea ambelor vehicule de pe partea carosabilă.

    Conducătorul ansamblului de vehicule, în vârstă de 53 de ani, a suferit vătămări corporale grave și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, testările cu aparatul etilotest au indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

    În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au descoperit că șoferul camionului avea dreptul de a conduce suspendat.

    Ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

    Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere valabil.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT CU 8 VICTIME, DINTRE CARE 6 COPII. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA