30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Veste bună pentru români! Am putea merge în Turcia doar cu buletinul!

    Premierul Marcel Ciolacu se întâlnește marți cu președintele Turciei, Recep Erdogan. Propunerea cu care Marcel Ciolacu a mers la Ankara este ca românii să meargă în Turcia doar cu buletinul.

    Marcel Ciolacu a ajuns luni, pe Aeroportul Internaţional Esenbogal. Premierul a fost invitat în Turcia de președintele Erdogan, într-o vizită oficială.

    Vizita Premierului Marcel Ciolacu în Turcia: Consolidarea Parteneriatului Strategic România-Turcia

    Guvernul anunță că vizita oficială marchează un moment cheie de la stabilirea Parteneriatului Strategic între cele două țări în 2011. Premierul Ciolacu evidențiază angajamentul pentru consolidarea relațiilor bilaterale. Comerțul bilateral și investițiile turcești în România sunt în creștere, subliniind importanța colaborării economice. În cadrul vizitei, oficialii români și turci vor discuta proiecte comune în diverse domenii și vor semna acorduri pentru intensificarea cooperării sectoriale. Premierul va participa la ceremonii oficiale și întâlniri de lucru, inclusiv la Mausoleul lui Ataturk și la dineul prezidențial. Delegația română include miniștri și oficiali din mai multe domenii, evidențiind amploarea și importanța vizitei pentru relațiile dintre cele două țări.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA