20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Scandal de proporții în parlament! Doi foști miniștri s-au luat la bătaie!

    Conform afirmațiilor deputatului Florin Roman, acesta susține că deputatul Dan Vîlceanu l-a lovit cu genunchiul în nas în timp ce se aflau pe holul Parlamentului.

    Update 12:30

    Filmul bătăii dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman

    Conform primelor informații, conflictul a început în sala de plen, în timp ce se aflau în bănci, după care cei doi au ales să continue discuția pe hol pentru a soluționa problemele. „Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a scris Florin Roman pe Facebook.

    Roman a aparut apoi cu o batista la nas.

    Mesajul lui Nicolae Ciucă

    La câteva minute după ce infromația a apărut în spațiul public, Nicolae Ciucă a postat și el un mesaj.

    (Te-ar putea interesa și: DIANA ȘOȘOACĂ ÎN MEHEDINȚI: DANS FRENETIC ÎN STRADĂ ȘI SCANDĂRI ÎMPOTRIVA ADVERSARILOR POLITICI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA