34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cod Galben de ploi și vijelii! Ce zone sunt afectate!

    Meteorologii ANM au emis marți dimineață un nou cod galben de ploi și vijelii! Averizarea intră în vigoare de la ora 16:00 și sunt afectate mai multe zone din țară!

    ”Instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei şi sudul Crişanei, unde se va manifesta prin intensificãri ale vântului, vijelii (viteze de 50…70 km/h), averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice şi izolat cãderi de grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor fi de 20…25 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp.”, transmit meteorologii ANM.

    ”În Banat, Oltenia, Maramureş, vestul Transilvaniei şi al Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali, vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã accentuatã care se va manifesta prin averse torenţiale, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului şi izolat grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor fi de 25…30 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp.”

    Manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse.

    Vremea în București

    Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a nopții când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. La începutul intervalului temperatura va fi de 25-26 de grade, apoi va scădea, astfel că minima nopții va fi de 11-13 grade.

    Te-ar putea interesa și:

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA