20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bărbat găsit mort în mașină, lângă trei instituții medicale! S-a întâmplat în Bistrița!

    Un bărbat de 52 de ani a fost găsit mort într-o mașină parcată pe strada Grănicerilor din Bistrița, în spatele clădirii unde se află Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Direcția de Sănătate Publică și secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

    Bărbatul se afla într-un BMW negru, pe locul din dreapta față. Cheile mașinii erau pe scaunul șoferului, dar autoturismul era încuiat.

    Echipajele de intervenție au spart ușa pentru a ajunge la bărbatul decedat.

    Echipajele de intervenție au fost nevoite să spargă ușa din stânga-spate pentru a ajunge la bărbatul inconștient și a-l scoate din vehicul.

    (Citește și: CRESC TEMPERATURILE ÎN ROMÂNIA! CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE ȘI CÂND SCĂPĂM DE PLOI!)

    Martori din zonă au relatat polițiștilor că au văzut bărbatul încă de dimineață, în jurul orei 7.00, dar au crezut că doarme și nu l-au deranjat.

    Au alertat autoritățile după ce și-au dat seama că a trecut prea mult timp fără ca bărbatul să se miște.

    Polițiștii din Bistrița investighează circumstanțele morții

    Polițiștii au început o anchetă pentru a afla identitatea bărbatului și circumstanțele decesului.

    Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a transmis: „Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Bistrița o persoană se află în stare de inconștiență. La fața locului, în interiorul unui autoturism, parcat în apropierea unui imobil, a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bistrița care, din nefericire, era decedat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.”

    Investigația Continuă

    Poliția continuă cercetările pentru a determina cum și de ce și-a pierdut viața bărbatul.

    Necropsia va oferi detalii precise despre cauza decesului, iar anchetatorii speră să adune suficiente informații pentru a elucida circumstanțele acestui tragic eveniment.

    (Te-ar putea interesa și: BĂTAIE CA-N FILME CU MAFIOȚI ÎNTR-O PARCARE DIN PITEȘTI. SCANDALUL AR FI PORNIT LA PĂCĂNELE)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA