29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Președintele Iranului a murit!

    Președintele Iranului a murit! Ebrahim Raisi s-a stins din viață în urma unui accident aviatic! Mai bine de 12 ore au durat căutarile avionului în care șeful statului iranian și-a pierdut viața.

    Analistul politic Mohammad Marandi a declarat pentru Al Jazeera că, deși sancțiunile americane au afectat aviația civilă în Iran, nu e clar ce s-a întâmplat cu elicopterul lui Raisi.

    „Ceea ce știm”, a spus Marandi, este că „atunci când elicopterul a decolat, vremea era bună; era însorit, dar apoi vremea s-a schimbat foarte repede și a început o ploaie torențială”. a mai spus acesta pentru Al Jazeera.

    În jurul orei 22, ora României, echipele de salvare au primit un semnal de la aeronva în care se afla președintele iranului, dar și ministrul de externe iranian.

    „Forțele militare se îndreaptă spre locație și speră să primească vești bune”, a declarat comandantul Corpului Gardienilor Revoluției Islamice pentru provincia Azerbaidjanul de Est, potrivit IRNA.

    Turcia și Rusia au trimis ajutoare pentru căutări

    Pentru a ajuta la căutarea președintelui iranian, Turcia a trimis mai multe echipamente de căutare și salvare pentru a ajuta la găsirea președintelui și a ministrului iranian de externe. Rusia a trimis și ea 47 de specialiști, dar și un elicopter.

    (Pe același subiect: ELICOPTERUL PREȘEDINTELUI IRANULUI S-A PRĂBUȘIT ÎN MUNȚI! PESTE 5 ORE DE CĂUTĂRI CONSTANTE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA