20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Creșterea prețurilor la carburanți: Șoferii vor plăti mai mult pentru un plin de combustibil

    Scumpiri la carburanți de la 1 iulie: Prețurile la motorină și benzină vor crește semnificativ.

    Ieftinirile recente au adus bucurie șoferilor, în special celor care folosesc motorină, deoarece aceasta a devenit mai accesibilă decât benzina. Cu toate acestea, această perioadă de prețuri mai mici va fi de scurtă durată, deoarece din iulie acciza la carburanți va crește din nou.

    În prezent, prețurile la carburanți au înregistrat o scădere semnificativă.

    Dacă în luna aprilie un litru de motorină costa 7,46 lei, acum a înregistrat o reducere cu mai mult de 20 de bani. Astfel, motorina a devenit chiar mai accesibilă decât benzina, care se vinde acum în medie la 7,24 lei pe litru.

    Din iulie vin din nou scumpirile. Astfel, de la 1 iulie, benzina se va scumpi cu 43 de bani pe litru, iar motorina se va scumpi și ea cu 40 de bani.

    Astfel, costul unui plin pentru un șofer care alimentează cu motorină va crește cu 20 de lei, în timp ce cei care folosesc benzină vor plăti aproape 21 de lei în plus.

    (Te-ar putea interesa și: COMPORTAMENT BIZAR AL SOLISTULUI CARLA’S DREAMS LA CONCERTUL DIN CRAIOVA: FANII SUSPECTEAZĂ CONSUMUL DE DROGURI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA