34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Trei motocicliști și-au pierdut viața într-un grav accident de  circulație pe Drumul Național 24!

    Trei motocicliști  au murit  într-un grav accident de  circulatie  pe Drumul Național 24 , la limita dintre județele Iași și Vaslui.

    Cele trei victime, doi bărbați și o femeie, se aflau pe două motociclete. Aceștia avea vârste cuprinse intre 26 și 36 de ani.

    Tragicul accident pare a fi cauzat de conducătorul uneia dintre motociclete, care se deplasa dinspre Iași spre Vaslui. În timpul unei manevre de depășire a celeilalte motociclete, acesta a intrat pe contrasens și nu a putut evita coliziunea cu autoturismul condus de o tânără de 20 de ani.

    Cei doi aflați pe motocicletă au fost proiectați la peste 25 de metri de locul impactului. Femeia care conducea autovehiculul a pierdut controlul, a intrat pe contrasens și a lovit a doua motocicletă.

    I.S.U a intervenit cu dou autospeciale și un elicopter

    La locul accidentului au intervenit două autospeciale SMURD cu medici și două ambulanțe.

    De asemenea, elicopterul SMURD a sosit în zonă, iar echipajul medical a participat la resuscitarea victimelor alături de ceilalți medici.

    Din păcate, pentru cele trei victime nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul acestora.

    Polițiștii din Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident.

    (Te-ar putea interesa și: MOTOCICLIST IN STARE GRAVA IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER IN BOTOȘANI! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA