34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    MOTOCICLIST IN STARE GRAVA IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER IN BOTOȘANI! VIDEO

    Un motociclist de 40 de ani, din Bucecea, județul Botoșani, a fost transportat de urgență la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier sever.

    UPDATE: Din păcate motociclistul a decedat

    Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în centrul orașului Bucecea, unde bărbatul a lovit violent un autoturism cu motocicleta.

    Echipajul de terapie intensivă mobilă a intervenit rapid pentru a oferi asistență medicală motociclistului, care a suferit multiple traumatisme, inclusiv un traumatism cranio-cerebral sever, traumatism cranio-facial cu epistaxis anterior și traumatism toraco-abdominal.

    Bărbatul a fost transportat la spital de urgență

    Cadrele medicale au descoperit că pacientul este suspectat de ruptură de splină și de ficat, pe lângă traumatismul cranian grav.

    Din această cauză, s-a decis intrarea imediată în sala de operații.

    După intervenția chirurgicală, bărbatul va fi internat în secția de terapie intensivă, iar medicii din Botoșani colaborează cu specialiștii din centrul universitar din Iași pentru a stabili cea mai bună conduită terapeutică, luând în considerare și un posibil transfer la Neurochirurgie în Iași.

    (Te-ar putea interesa și: UN UCRAINEAN AMENINȚĂ CĂ SE ARUNCĂ DE PE UN STÂLP, ÎN BALOTEȘTI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA