20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Elicopterul președintelui Iranului s-a prăbușit în munți! Peste 5 ore de căutări constante!

    Duminică, un elicopter în care se aflau președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul său de externe s-a prăbușit în timp ce survola o zonă muntoasă cu vizibilitate redusă din cauza ceții dense.

    Rapoarte contradictorii legate de găsirea elicopterului

    În jurul orei 21:30, ora României, a apărut informația conform căreia elicopterul la bordul căruia se afla Ebrahim Raisi ar fi fost găsită. Câteva minute mai târziu Semiluna Roșie din Iran a negat informația, lucru care a ridicat mai multe semne de întrebare.

    Căutările, îngreunate de vremea rea

    Contul de Twitter IRNA Français a publicat un videoclip din zona în care s-a prăbușit elicopterul, în care se observă o ceață densă.

    „20 de echipe de salvare și drone au fost trimise în zonă, dar din cauza impracticabilității zonei, a condițiilor sale montane și forestiere, precum și a condițiilor meteorologice nefavorabile, în special ceață densă, operațiunea de căutare și salvare va dura mult timp”, a transmis IRNA, citată de CNN.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA