29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Duel la Distanță între Trump și Biden: „Joe-escrocul” vs „Dezechilibratul”

    Donald Trump a repetat sâmbătă în Texas calificativul „escroc” pentru Joe Biden în fața unor susținători ai armelor, reflectându-se și cu eticheta „dezechilibrat” pe care actualul președinte a atribuit-o rivalului său republican în Georgia, unde își desfășoară campania pentru atragerea alegătorilor afro-americani, informează AFP.

    Între două audieri în procesul său penal din New York, Donald Trump, fostul președinte american și candidat republican, își desfășoară campania în fața unor susținători înfocați ai dreptului la portul armelor de foc, protejat de cel de-al doilea amendament al Constituției americane.

    (Citește și: AUTORUL TENTATIVEI DE ASASINAT A PREMIERULUI SLOVAC VA FI AUDIAT ASTĂZI! CE PEDEAPSĂ RISCĂ)

    Trump primește sprijinul NRA în timpul reuniunii anuale din Dallas, Texas

    În timp ce se afla în Dallas, Texas, Trump a beneficiat de sprijinul Asociației Naționale pentru Arme (NRA) în cadrul reuniunii anuale, un influent grup de lobby cu care miliardarul republican în vârstă de 77 de ani menține o relație specială. NRA i-a acordat zeci de milioane de dolari pentru campania sa victorioasă din 2016.

    Trump îl ridiculizează Biden în fața susținătorilor NRA: ‘Ești concediat, dispari Joe!'”

    În fața unei mulțimi formate din mii de membri ai organizației, Trump a afirmat că Biden este „cu mult cel mai slab președinte din istoria țării noastre” și „un individ fără scrupule”.

    „Eşti concediat, dispari Joe”, a spus el în hohotele de râs ale publicului, spunându-le că Biden se va duce după armele lor.

    (Citește și: XI JINPING ȘI PUTIN: RUSIA ȘI CHINA, ,,EXEMPLU DE APĂRARE A DREPTĂȚII GLOBALE,,)

    El l-a numit pe Joe Biden „Joe-escrocul”, epitetul său favorit pentru preşedinte, şi a spus că este o „ameninţare la adresa democraţiei”.

    Joe Biden în Georgia, încercând să atragă alegătorii afro-americani

    Președintele Joe Biden se găsește în Georgia, stat pe care l-a câștigat cu o margine mică în 2020, cu accent special pe eforturile de campanie printre alegătorii afro-americani.

    „Adversarul meu nu este un bun perdant. Dar el este un ratat”, a declarat Joe Biden, în campanie într-un restaurant din Atlanta, adăugând că „democraţia noastră este într-adevăr în pericol”.

    Trump Insistă asupra Teoriei Fraudării Alegerilor din 2020 în Minnesota, Biden Răspunde cu Eticheta ‘Dezechilibrat

    În Minnesota, vineri, Trump și-a reiterat teoria, niciodată dovedită, că alegerile prezidențiale din 2020, câștigate de rivalul său Joe Biden, au fost fraudate.

    (Citește și: VATICANUL ȘI FENOMENELE SUPRANATURALE: NOILE REGULI ÎN ERA INTERNETULUI)

    În replică, sâmbătă, democratul a declarat că adversarul său „nu este doar obsedat de eșecul din 2020. El este în mod clar dezechilibrat”.

    „Nu-l putem lăsa pe acest om să devină preşedinte. Viitorul copiilor noştri este în joc”, a declarat el în faţa publicului adunat la Mary Mac’s Tea Room, un restaurant din comunitatea de culoare din Atlanta.

    Duminică, Joe Biden are în plan să vorbească în fața studenților de la Morehouse College, o instituție de învățământ superior celebră în comunitatea afro-americană, care a fost locul de studiu al eroului drepturilor civile Martin Luther King.

    (Te-ar putea interesa și: ZELENSKI RESPINGE ARMISTIȚIUL ÎN TIMPUL JOCURILOR OLIMPICE: ESTE OCCIDENTUL ÎNGRIJORAT DE O ÎNFRÂNGERE A RUSIEI?)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA