20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Diana Șoșoacă în Mehedinți: Dans frenetic în stradă și scandări împotriva adversarilor politici

    Reprezentanta SOS România, Diana Șoșoacă, a fost prezentă în județul Mehedinți pentru a se întâlni cu simpatizanții partidului și candidații pentru administrațiile locale.

    În Mehedinți, Șoșoacă a oferit alături de membrii de partid, un spectacol inedit: un dans frenetic în stradă, însoțit de scandări împotriva adversarilor politici, aflați și ei în campanie electorală.

    Dans în stradă și mesaje vehemente împotriva oponenților politici

    Imaginile postate în mediul online surprind momentul în care Diana Șoșoacă dansează pe fundalul unei melodii cu versuri obscene la adresa unei alte formațiuni politice.

    Susținătorii senatoarei completează tabloul, dansând alături de ea. Unul dintre susținătorii SOS se urcă pe capota unei mașini, continuând dansul și scandând împotriva celorlalți politicieni din campanie.

    În timpul evenimentului, senatoarea a numit adversarii politici hoți, fiind susținută de colegii din Mehedinți care o filmau din toate unghiurile, captând fiecare moment al manifestației.

    Diana Șoșoacă deschide listele partidului SOS pentru Bruxelles și s-a înscris și în cursa pentru primăria Capitalei.

    (Te-ar putea interesa și: MARCEL CIOLACU ZICE UNA, EUROSTAT ALTA. LA CÂT ZICE PREMIERUL CĂ AJUNGE INFLAȚIA DIN ROMÂNIA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA