35.3 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un ucrainean amenință că se aruncă de pe un stâlp, în Balotești!

    Conform informațiilor bărbatul a stat mai bine de 12 ore pe un stâlp de telecomunicații din Balotești, amenințând că se aruncă in gol.

    Intervenție la limită: Bărbat ucrainean pe antenă de telecomunicații – Echipe de urgență la fața locului

    Un bărbat de naționalitate ucraineană a urcat pe o antenă de telecomunicații aseară, în jurul orei 20. O femeie l-a observat și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

    La locul incidentului au sosit echipe de pompieri echipate cu o autoscară și o autospecială dotată cu drone, precum și o ambulanță SMURD. De asemenea, au intervenit mai multe echipaje de poliție și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

    (Citește și: MEDICI JUDECAȚI DUPĂ CE AR FI FALSIFICAT FIȘA UNEI PACIENTE, ÎN PANDEMIE. FEMEIA, DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19 A MURIT!)

    Eforturi ale negociatorilor pentru a-l convinge pe bărbat să coboare de pe antenă

    Negociatorii au depus eforturi pe parcursul întregii nopți pentru a-l convinge pe bărbat să coboare, însă fără succes. Situația a fost complicată de faptul că individul vorbea foarte puțin limba română și de zgomotul intens generat de trafic.

    După aproximativ 12 ore, s-a prezentat la locul incidentului un negociator vorbitor de limba ucraineană. Acesta a reușit să-l convingă pe bărbat să coboare.

    Cu toate acestea, ucraineanul a încercat să se urce din nou, dar a fost oprit de echipajele de poliție înainte să ajungă prea sus, ulterior, el a fost transferat la spital pentru investigații suplimentare.

    (Te-ar interesa și: MIREL PALADA, CONDAMNAT DEFINITIV! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT FOSTUL PURTĂTOR DE CUVÂNT AL GUVERNULUI PONTA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA