22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Jeremy Fragrance s-a întors în România! Interviu în excusivitate cu fenomenul de pe TikTok!

    Jeremy Fragrance s-a întors pentru a doua oară în România și a făcut un adevărat show în Promenada Mall din București. Sute de tineri s-au adunat în fața magazinului My Gheisha încă de la primele ore ale dimineții pentru a-l întâlni pe fenomenul de pe TikTok.

    Jeremy Frangrance și-a lansat propria colecție de parfumuri împreună cu My Gheisha, așa că a fost o adevărată nebunie în Promenada Mall. Aproape două ore sute de tineri au avut ocazi să-l cunoască pe Jeremy, să facă poze cu el și chiar să vorbească câteva minute.

    Jeremy Frangrance pentru a doua oară în România

    Fenomenul de pe TikTok a ajuns prima dată în România, la finalul anului trecut atunci când a fost o adevărată nebunie în mall. Mii se tineri au blocat de-a dreptul un etaj pentru a-l întâlni pe acesta. De data aceasta, Jeremy a oferit un interviu, în exclusivitate pentru AVMNews în care ne-a povestit despre colecția sa de parfumuri, dar ne-a spus și cum se simte el în România.

    Vezi interviul și lansarea colecției aici

    Denisa Tănase, fondatoarea My Gheisha, dar și sora sa, Raluca ne-au vorbit și ele despre eveniment, dar și despre relația pe care o au cu Jeremy.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA