19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Mirel Palada, condamnat definitiv! Ce pedeapsă a primit fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta!

    Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a fost condamnat definitiv la un an şi opt luni închisoare cu suspendare pentru refuzul de a da mostre biologice pentru alcoolemie. Palada mai are o condamnare din 2017 pentru agresarea senatorului USR Mihai Goțiu.

    Iniţial, Judecătoria Sectorului 2 l-a condamnat pe Mirel Palada la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, pedeapsă redusă de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi opt luni. Palada va fi supravegheat timp de doi ani şi va presta 90 de zile de muncă neremunerată la ADP Sector 2 sau Primăria Bucureşti – Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

    Mirel Palada a fost trimis în judecată anul trecut pentru refuzul de a i se preleva mostre biologice. În octombrie 2020 acesta a fost surprins conducând pe Strada C.A. Rosetti din Bucureşti, mirosind a alcool. Dus la INML, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a refuzat să furnizeze probe pentru determinarea alcoolemiei.

    Mirel Palada are o altă condamnare penală: în decembrie 2020, a primit 6 luni de închisoare cu amânarea executării pentru că l-a lovit pe fostul senator USR Mihai Goţiu în 2017, în pauza unei emisiuni la B1 TV.

    (Te-ar putea interesa și: MEDICI JUDECAȚI DUPĂ CE AR FI FALSIFICAT FIȘA UNEI PACIENTE, ÎN PANDEMIE. FEMEIA, DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19 A MURIT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA