20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Decizie de ultimă oră, în dosarul uciderii lui Emi Pian. Frații interlopului, condamnați definitiv!

    Vineri, judecătorii au decis ca frații lui Emi Pian să fie condamnați definitiv pentru tentativă de omor față de ucigașul cunoscutului interlop.

    Vineri, instanța de judecată a decis ca frații lui Emi Pian să fie condamnați definitiv în dosarul în care au fost acuzați pentru tentativă de omor asupra celui care le-a ucis fratele în urma unei partide de barbut.

    Frații Pian au fost condamnați la 3 ani și 2 luni de închisoare, respectiv 3 ani și 3 luni de închisoare, iar acum sunt așteptați să se predea la penitenciarul Rahova.

    În urmă cu doar câteva zile, frații Pian petreceau cu șampanie și grătare alături de frații Fabian, care abia au primit măsura arestului la domiciliu în urma crimei de la Padina.

    (Vezi aici: FRAȚII FABIAN AU PRIMIT AREST LA DOMICILIU DUPĂ CRIMA DE LA PADINA!)

    @luisfabian2244 Gata am revenit în forta💪🏽💪🏽#asal #ciprianpian #luisfabian1 #fypシ #misiuneatiktok ♬ sunet original – Luis Fabian

    În luna februarie, anul acesta, Ciprian Pian a fost eliberat din închisoare, după ce  și-a închis fosta iubită în portbagajul unei mașini. Acesta a petrecut atunci doar câteva luni în închisoare. Problemele pentru frații Pian au devenit tot mai grave, după ce Emi Pian a fost ucis.

    Cum a fost ucis Emi Pian

    În vara anului 2020, Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost înjunghiat, în urma unei răfuieli între două clanuri rivale. Cel care l-a ucis pe Pian este un membru al clanului Rinu, cunoscut drept Piticu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea în care lideul Duduienilor a fost omorât, doar că în lumea lor nu e permis să împrumuţi acelaşi jucător.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA