20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cum va opera funcția antifurt pe Android 15 – Theft Detection Lock

    Google dezvăluie caracteristici de securitate inovatoare pentru Android 15, inclusiv posibilitatea de a detecta furtul unui smartphone

    Noua funcție, denumită Theft Detection Lock, va încerca să detecteze comportamentele neobișnuite ale unui smartphone Android, care nu sunt caracteristice proprietarului său, pentru a detecta potențialele tentative de furt.

    Funcția de detecție a furtului și blocare automată a ecranului pe Android 15

    Android 15 va putea detecta când un smartphone este furat din posesia proprietarului sau când este preluat de altcineva de pe masă, conform anunțului oficial al companiei americane.

    După ce detectează furtul, Android 15 blochează automat ecranul. Utilizatorii au opțiunea de a face acest lucru și de la distanță, accesând android.com/lock de pe alt dispozitiv.

    Noile spații virtuale secrete pentru securitate maximă pe Android

    În plus, Android va introduce „Private Spaces”, funcționalitate numită de Google, care constă în spații virtuale secrete, protejate cu un cod, unde utilizatorii pot ține separat aplicații și informații sensibile.

    Google anunță îmbunătățiri pentru Play Protect, care va identifica indicii de fraudă și phishing, și va verifica permisiunile aplicațiilor.

    Compania americană promite că unele dintre aceste caracteristici vor fi disponibile și pe versiunile anterioare de Android.

    (Te-ar putea interesa și: PREMIERUL SLOVACIEI A FOST ÎMPUȘCAT!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA